



Thursday, November 14, 2019

8:00 a.m.	Lucas Oil Stadium Ticket Office Opens
8:30 a.m.	East Gate Opens for Spectators Expo Opens – Premium Area
9:15 a.m.	Grand Nationals Prelims Competition Begins
11:45 a.m.	Break (30 minutes)
12:15 p.m.	Prelims Competition Resumes
2:45 p.m.	Break (30 minutes)
3:15 p.m.	Prelims Competition Resumes
6:30 p.m.	Break (30 minutes)
7:00 p.m.	Prelims Competition Resumes
10:15 p.m.	Competition Concludes and Expo Closes

Friday, November 15, 2019

7:00 a.m.	Lucas Oil Stadium Ticket Office Opens
7:30 a.m	East Gate Opens for Spectators Expo Opens – Premium and Standard Areas
8:15 a.m.	Grand Nationals Prelims Competition Resumes
11:00 a.m.	Break (30 minutes) The Indianapolis Public Schools Music Showcase
11:30 a.m.	Prelims Competition Resumes
4:00 p.m.	Leadership Registration Opens – Indiana Convention Center Center 243-245
5:00 p.m.	Break (15 minutes)
5:00-7:00 p.m.	Dr. Tim Lautzenheiser Student Leadership Workshop Location: Indiana Convention Center 243-245
5:15 p.m.	Prelims Competition Resumes
8:15 p.m.	Prelims Competition Concludes Exhibition: Jacksonville State University Marching Southerners
8:30 p.m.	Prelims Awards Ceremony Sponsor Recognition President's Award Presentation Patrick John Hughes Parent/Booster Award Presentation Prelims Awards Ceremony & Announcement of Semi-Finalists
9:00 p.m.	Expo Closes
9:30 p.m.	Semi-Finalist Directors Meeting (Meeting Room 8/9 – Event Level)

Saturday, November 16, 2019

6:30 a.m.	Lucas Oil Stadium Ticket Office Opens East Gate Opens for Spectators Expo Open – Premium and Standard Areas
7:00 a.m.	Semi-Finals Competition Begins Start time will be determined Friday evening after announcement of Finalists
8:30 a.m.	Future Music Educators Experience Registration/Check-in – Southeast Entrance
8:30 a.m 10:00 a.m.	Directors' Behind the Scenes Tour Advance Sign Up Required at Music for All Info Booth – North Plaza
9:30 a.m.	Break (30 Minutes)
10:00 a.m.	Semi-Finals Competition Resumes
10:15 a.m.	Future Music Educators Experience "Meet the Masters" – Quarterback Suite
1:00 p.m.	Break (30 Minutes) Exhibition: Missouri State University
1:30 p.m.	Semi-Finals Competition Resumes
4:45 p.m.*	End of Semi-Finals Competition Exhibition: Texas A&M University - Commerce
5:00 p.m.*	Semi-Finals Awards Ceremony Announcement of Finalist Bands
5:30 p.m.*	Expo closes/Stadium Clears Finalist Directors Meeting (Meeting Room 8/9)
	*Semi-Finals end times tentative pending final schedule as determined after the conclusion of Prelims Friday evening.
6:30 p.m.	North Gate Opens for Spectators Expo Re-Opens – Premium Area
7:00 p.m.	Grand Finale Opening Ceremony Presentation of Scholarships George N. Parks Leadership in Music Award Presentation (Music for All and NAfME) National Anthem On Field Welcome
Class Champion Bands n	nay perform in exhibition at 7:30 and 7:45 p.m. if they are a not among the Finalist bands.
8:00 p.m.	First Competing Band in Championship Finals
11:00 p.m.	End of Finals Competition
11:15 p.m.	Exhibition: University of North Alabama
11:30 p.m.	Grand Finale and Awards Ceremony Bands played on the field by Texas A&M University - Commerce drumline

11:30 p.m. Expo Closes