

Grand National Championships DAILY SCHEDULE — Final November 10-12, 2022 - Lucas Oil Stadium - Indianapolis, IN





Thursday, November 10, 2022

7:30 a.m. Lucas Oil Stadium Ticket Office Opens

8:00 a.m. East Gate Opens for Spectators

Expo Opens - Premium Area

8:30 a.m. Grand Nationals Prelims Competition Begins

11:15 a.m. The Indianapolis Public Schools Music Showcase

11:45 a.m. Prelims Competition Resumes

3:15 p.m. Break (15 minutes)

3:30 p.m. Prelims Competition Resumes

7:00 p.m. Break (15 minutes)

7:15 p.m. Prelims Competition Resumes

11:00 p.m. Competition Concludes and Expo Closes

Friday, November 11, 2022

6:30 a.m. Lucas Oil Stadium Ticket Office Opens

7:00 a.m East Gate Opens for Spectators

Expo Opens - Premium and Standard Areas

7:30 a.m. Grand Nationals Prelims Competition Resumes

10:45 a.m. Break (30 minutes)

11:15 a.m. Prelims Competition Resumes

2:15 p.m. Break (30 minutes)

2:45 p.m. Prelims Competition Resumes

5:30 p.m. Break (30 minutes)

6:00 p.m. Prelims Competition Resumes

8:45 p.m. Prelims Competition Concludes

Exhibition: Ohio University Marching 110 and United Sound

9:00 p.m. Prelims Awards Ceremony

Sponsor Recognition

Remembering Gary Markham

Patrick John Hughes Parent/Booster Award Presentation Prelims Awards Ceremony & Announcement of Semi-Finalists

9:30 p.m. Expo Closes

10:00 p.m. Semi-Finalist Directors Meeting

(Meeting Room 8/9 – Event Level)

Saturday, November 12, 2022

6:30 a.m. Lucas Oil Stadium Ticket Office Opens

East Gate Opens for Spectators

Expo Open - Premium and Standard Areas

7:00 a.m. Semi-Finals Competition Begins

Start time will be determined Friday evening after announcement of Semi-Finalists

8:30 a.m. Future Music Educators Experience Registration/Check-in – Southeast Entrance

9:15 a.m. Break (30 minutes)

9:45 a.m. Prelims Competition Resumes

10:15 a.m. Future Music Educators Experience "Meet the Masters" – Quarterback Suite

12:45 p.m.-1:45 p.m. Ethan Trace Meet and Greet – Horseshow on the North Plaza

1:00 p.m. Break (30 minutes)

1:30 p.m. Prelims Competition Resumes

4:45 p.m.* End of Semi-Finals Competition

In Exhibtion Western Carolina University Pride of the Mountains

5:00 p.m.* Semi-Finals Awards Ceremony

Announcement of Finalist Bands

5:30 p.m.* Expo closes/Stadium Clears

Finalist Directors Meeting in the Greg Bimm Finalist Directors Meeting Room

(Meeting Room 8/9)

*Semi-Finals end times tentative pending final schedule as determined after the conclusion of

Prelims Friday evening.

6:30 p.m. North Gate Opens for Spectators

Expo Re-Opens - Premium Area

7:00 p.m. Grand Nationals Finals Opening Ceremony

Presentation of Scholarships

2021 Hall of Fame Recognition: Eric L. Martin

George N. Parks Leadership in Music Award Presentation 2022 Hall of Fame Inductions: William Galvin and Don Jaramillo

On-Field Presentation: Dan Potter

National Anthem

On-Field Welcome: Jeremy Earnhart

Class Champion Bands may perform in exhibition at 7:30 and 7:45 p.m. if they are not among the Finalist bands.

8:00 p.m. First Competing Band in Championship Finals

11:00 p.m. End of Finals Competition

11:15 p.m. On-Field Speaker: Marcia Neel

On-Field Presentation: Yamaha 25 Years National Presenting Sponsor

11:30 p.m. Grand Finale and Awards Ceremony

11:30 p.m. Expo Closes